ЗА НАС

Компанија Моневи започна со нова програма на готвени јадења, печени во современи дигитални печки, без масло и без други дополнителни додатоци. На менито ќе пронајдете само свежа храна, сите видови месо, печено пиле, печен копан, со и без коска, разни видови риба, чорбалуци и мезалуци.

Сето ова побарајте го во маркетите во Стришани, Автобуска станица и Калиманова глава, или нарачајте за дома и за на работа на 075 467 225. Компани Моневи – за ваше добро!

За нас
За нас
За нас

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ

033 270 000

Контактирајте не

МЕСМОН МАРКЕТИ

Месмон Маркети се препознатливи по големиот и квалитетен асортиман на производи . Разумните цени се уште една одлика на нашите маркети. Постојаните намаленија, бројните неделни акции, љубезниот персонал се нашите предности. На 3 локации во градот, Месмон автобуска станица, Месмон калиманова глава и Месмон плоштад.

За нас
За нас
За нас

Најголем избор, најдобри цени, на 3 локации

Види повеќе

АКВА ЦЕНТАР

На влезот во Кочани се наоѓа Аква Центар. Огромниот комлекс опфаќа базен, дискотека, шанкови, ресторан, забавен парк, мини голф терен… Дискотеката Аква “дише”во духот на летото. Посетете го ова место и поминетe го летото незаборавно, уживајќи со вашите најмали или пријатели. Релаксирајте се, но не заборавајте да присуствувате на некоја од забавите кои ги организираме.

За нас
За нас
За нас

Аква Центар – дише во духот на летото”

Види повеќе

ДИСКОТЕКА АКВА

Дискотека Аква е една од попознатите дискотеки во регионот, гостувањата на голем број познати Пејачи од Македонската, како и од Српската и од Балканската естрада, па и пошироко, Светски познати Ди/Џеи и многу други групи ја прават Дискотека Аква најдоброто место за незаборавни ноќни забави до раните утрински часови.

За нас
За нас
За нас

Аква Центар – дише во духот на летото”

Види повеќе

Најдобрите забави во градот”

Види повеќе