ПОНУДА

Беспрекорна понуда на разни видови на мезалаци, чорби, скара и многу други јадења за дома и на работа. Повелете ве очекуваме.

ГОТВЕНИ ЈАДЕЊА

Крилца Печени

17 ден./ 100 гр.

Свежо Печено Пиле

170 ден.

Ослич Печен

21 ден./ 100 гр.

Копан Печен

13.9 ден./ 100 гр.

Отворен Копан Печен

27.9 ден./ 100 гр.

Стек Печен

32 ден./ 100 гр.

Ослич Филети Печени

25 ден./ 100 гр.

Ослич Нототенија Печен

17 ден./ 100 гр.

Плескавица

25 ден./ парче

Полнета Пиперка

35 ден./ парче.

Мусака

19 ден./ 100 гр.

Сарма Парче

35 ден./ 100 гр.

Ориз Тава

9.5 ден./ 100 гр.

Пилешко во кари сос

38 ден./ 100 гр.

Тавче Гравче

15 ден./ 100 гр.

Турли Тава

21 ден./ 100 гр.

Селско Месо

38 ден./ 100 гр.

Макарони Тава

9.9 ден./ 100 гр.

Мучкалица

38 ден./ 100 гр.

Турли Тава

21 ден./ 100 гр.

Грашок со Месо

26.5 ден./ 100 гр.

Компир Печен

9.5 ден./ 100 гр.

Македонски Колбас

29 ден./ парче

Паниран Стек

35 ден./ 100 гр.

Печена Пиперка

5 ден./ парче

Пилешка Чорба

15 ден./ 100 гр.

Панирано сирење

30 ден./ парче

Летен Пинџур

17 ден./ 100 гр.

Гулаш Телешки

32 ден./ 100 гр.

Пиле Печено Садиа

149 ден./ парче

Кофте во Сос

30 ден./ 100 гр.

Печена Лута Пиперка

12 ден./ парче

НАРАЧАЈ ВЕДНАШ

033 270 000

Контактирајте не